Nattlivet i Amsterdam

Nattklubb i Amsterdam Amsterdam är en populär stad i Europa när det gäller utelivet, speciellt då nattlivet. Denna Nederländska stad har en mycket brett och roande nöjesliv. Här kan ni se festglada människor som samlas på helgerna, Torsdag, Fredag samt Lördag. Torsdag är inte en utenatt för många men det är åtminstone då folket börjar vandra ut över staden.
Här kan ni hitta någonting som roar nästan alla. Även om man är i grupp, eller om ni bara är två som åker på en romantisk helg så kommer ni att ha en spännande upplevelse i Amsterdam.
Amsterdam har nästan oändligt antal nattklubbar, pubar, kafeer samt även teatrar som har föreställningar nästan dagligen. Det kan på en och samma kväll gå upp mot 40 olika föreställningar runtomkring i Amsterdam.
Flestadels av barerna är i den centrala delen av Amsterdam. Är ni sugna på att dansa lite på något diskotek så ska ni bege er till Leidseplein samt Rembrantsplein området där det finns ett antal där. Självklart finns det även diskotek runt Red light district.
Klubbarna öppnar vanligtvis 22.00 och stänger runt 4-5 tiden på morgonen.
Om ni tycker om Whiskey så ska ni bege er till De Stil, Spuistraat 326 som har en samling av 150 olika sorters Whiskey som ni kan testa mot en kostnad.
För dom som är öl sugna så kan ni alltid testa De Wildman, Nieuwezijds som ligger på Kolk 3. Här finns över 200 olika sorters öl som ni kan testa på, självklart mot n kostnad.
Några bra klubbar kan vi namnge här, men ni bör även gå till turistinformationen i Amsterdam för att se vad som är inne precis under ert besök i Amsterdam. Men vi kan nämna Escape, Escape har många internationella DJ's som spelar.


Skriv en kommentar eller vad ni har för upplevelser av Nattlivet


Amsterdam länkar
Amsterdam karta
Amsterdam länkar
Kontakta mig

Centrum

Centrum av Amsterdam
Museum Rembrandt
Holland Experience
Amstelkring
Red Light District

Sydvästra delen

Sydvästra delen
Diamantkvarteren
Museumplein
Rijksmuseum
Van Gogh

Sydöstra delen

Sydöstra delen
Judiska Historiska museet
Botaniska trädgården
Tropenmuseum
Artis Zoo
Nemo
Waterlooplein

Nordvästra delen

Nordvästra delen
Anne Frank

Allmänt

Handla i Amsterdam
Flyg till Amsterdam
Sport i Amsterdam
Nederländerna
Tulpaner

Nöje

Underhållning i Amsterdam
Nattlivet

Boende

Hotell i Amsterdam