Hotell i Amsterdam

Hotel De L Europe i Amsterdam Det finns flera Hotell i Amsterdam, självklart finns det även vandrarhem eller hostels samt även andra former av logi. Men vi kommer här att skriva om ett par av de olika hotell i Amsterdam som finns. Det finns olika typer av hotell allt från 1 stjärna till 5 stjärnor. Antalet stjärnor betyder egentligen hur hög klass hotellet har. Oftast blir det även dyrare ju fler stjärnor hotellet har. Men för er som åker till Amsterdam så kanske det kan vara bra att veta att priserna brukar ofta variera beroende på vilken säsong ni åker under. Åker man på sommaren eller under högtider så är priserna på hotell oftast dyrare än under andra delar av säsongen. För som ni vet så är ju Amsterdam en storstad som ni kan besöka året om.
Vill ni ha lite tips om att boka hotell online så kan ni alltid besöka Boka hotell online där kan ni läsa mer om vad man bör tänka på vid hotell bokning online.
Tänk på att kolla om det ingår frukost,lunch,kvällsmat i priset på rummet. Se även om det tillkommer någon serviceavgift eller någon skatt. Står det ingenting så ska det inte heller tillkomma någon skatt eller serviceavgift.
Det kan även vara bra att veta att det kan bli dyrt att använda sig av minibaren samt att använda sig av roomservice. Så kolla upp priserna för detta innan ni använder er utav tjänsterna som hotellet erbjuder.
Så nu till olika hotell i Amsterdam.

Olika hotell i Amsterdam

Här kommer vi att lista några hotell i Amsterdam som ni kan boka boende hos.
SAS Radisson på Rusland 17, 1012 CK Amsterdam ligger i princip mitt i centrala Amsterdam och här finns flertal rum som ni kan välja mellan. Hotellet har över 240 rum. Hotellrummen har tillgång till det mesta.
Hotel de L'Europe ligger även detta i centrala AMsterdam. Hotellet är ett femstjärnigt hotell och här får ni tillgång till ett antal saker. Rummen har Internetuppkoppling via trådlöst nät. Det finns även kassaskåp i rummen, minibar samt även telefon om man vill ringa någonstans.På hotellet finns det även tillgång till Gym, Pool samt det finns restaurang. Hotellet ligger precis vid Amstel floden och är ett gammalt hus men väldigt renoverat och fint inne.

Vill ni inte bo så fullt exklusivt utan kanske vill ha ett fyrstjärnigt hotell i Amsterdam så kommer det mer information om detta nedanunder.
Vi har Artemis Hotel i Amsterdam som ligger lite utanför staden men fortfarande fullt tillräckligt för att med lätthet kunna ta sig in till centrala delen av Amsterdam. Hotellet har adressen.
Dutch Design Hotel Artemis.
John M. Keynesplein 2
Amsterdam NL, 1066 EP.
och det ligger ungefär 9 kilometer utanför flygplatsen.

Ett lite billigare hotell kan vara ett tre stjärnigt hotell. Det finns även flertalet trestjärniga hotell i Amsterdam. Här kan ni se mer information om ett utav dem.
Rembrandt Cenrum Hotel är ett trestjärnigt hotell i Amsterdam.
Hotellet har Adressen.
Herengracht 255.
Amsterdam NL 1016 Bj.
Det ligger väldigt cenralt och det är inga speciella problem att bara ta sig snabbt ner till centrum.
Väljer man att bo på ett sådant här hottell så brukar det oftast inte finnas en så massa saker att göra på själva hotellet. Men man åker ju först och främst till Amsterdam för att uppleva staden och inte hotellrummet.

Vi hoppas snart komma i något samarbete med något företag som kan leverera hotell information, så tills dess så är det all information vi har ang hotell i Amsterdam. Men återkom gärna igen så ska vi försökt ha mer information.Besökarnas information om Hotell i Amsterdam
Jag valde att bo på Artemis fyr stjärninga design hotell i Amsterdam och jag har aldrig varit på ett sämre hotell. vi betalade 186 euro för 2 nätter (över nyår) och fick sova i en soffsäng fastän det stod att vi skulle få en superior queen sized bed på vår boknings konfirmation. personalen hade en \"cant do\" attityd och varken dörren in till hotellet eller hissen fungerade (man fick stå och vänta tills någon kom ner med hissen),vi fick ett rökigt rum med cigarettfat fastän vi bett om rökfritt, duschen hade nästan inget vattentryck. Till saken hör att jag dessutom bokade två månader i förväg . .
Lades till 01/03/08 15:53:00

Skriv en kommentar eller vad ni har för upplevelser av Hotell i Amsterdam


Amsterdam länkar
Amsterdam karta
Amsterdam länkar
Kontakta mig

Centrum

Centrum av Amsterdam
Museum Rembrandt
Holland Experience
Amstelkring
Red Light District

Sydvästra delen

Sydvästra delen
Diamantkvarteren
Museumplein
Rijksmuseum
Van Gogh

Sydöstra delen

Sydöstra delen
Judiska Historiska museet
Botaniska trädgården
Tropenmuseum
Artis Zoo
Nemo
Waterlooplein

Nordvästra delen

Nordvästra delen
Anne Frank

Allmänt

Handla i Amsterdam
Flyg till Amsterdam
Sport i Amsterdam
Nederländerna
Tulpaner

Nöje

Underhållning i Amsterdam
Nattlivet

Boende

Hotell i Amsterdam