Shopping i Amsterdam

Handla i Amsterdam Ja om ni befinner er i Amsterdam och vill shoppa så finns det olika kvarter för olika varor. Men om man tittar överlag så finns det mesta för försäljning i Amsterdam om det rör sig om Kuriosa, Antikviteter, Böcker samt även Diamanter. Amsterdam har under flera 100 år varit känt för att vara världens diamanthuvudstad. Här finns en hel del diamanthandlare.
Vill man handla någonting som turist i Amsterdam så kan man ju alltid tänka sig att handla någonting som associerar till Amsterdam och Nederländerna (Holland).Det kan ju vara träskor, ost att ta med sig hem eller äta, konstverk i form av tulpaner. Tulpaner har i många år varit en symbol för Nederländerna/Holland.
Men i Amsterdam så går det att handla även andra saker. Det är ju en storstad så är det finns ju vanliga affärer och butiker som säljer modekläder, skor, sportartiklar och andra saker som man vanligafall brukar handla.
Ni bör testa att gå längst Nieuwedijk gatan för att se olikaaffärer och testa på shopping. Denna gata ligger inte långt ifrån Centralstationen utan precis brevid centralstationen.
Är man intresserad av böcker så finns det ett antal bokhandlare med både nya och gamla böcker där de flesta är till salu.


Skriv en kommentar eller vad ni har för upplevelser av Handla i Amsterdam


Amsterdam länkar
Amsterdam karta
Amsterdam länkar
Kontakta mig

Centrum

Centrum av Amsterdam
Museum Rembrandt
Holland Experience
Amstelkring
Red Light District

Sydvästra delen

Sydvästra delen
Diamantkvarteren
Museumplein
Rijksmuseum
Van Gogh

Sydöstra delen

Sydöstra delen
Judiska Historiska museet
Botaniska trädgården
Tropenmuseum
Artis Zoo
Nemo
Waterlooplein

Nordvästra delen

Nordvästra delen
Anne Frank

Allmänt

Handla i Amsterdam
Flyg till Amsterdam
Sport i Amsterdam
Nederländerna
Tulpaner

Nöje

Underhållning i Amsterdam
Nattlivet

Boende

Hotell i Amsterdam